O lingura de faina se rumeneste cu aceeasi cantitate de unt sau untura pina capata culoare cafenie. Se amesteca apoi cu bulion de rosii si se subtiaza
O lingura de faina se rumeneste cu aceeasi cantitate de unt sau untura pina capata culoare cafenie. Se amesteca apoi cu bulion de rosii si se subtiaza cu 2 pahare supa de carne. Se adauga zarzavat si ceapa taiate si usor prajite si se fierbe la foc mic timp de 20-30 minute. Dupa aceea se da prin sita se sareaza si se adauga o bucatica de unt proaspat.
Se serveste cu chiftele, carne prajita
Un preparat care urmareste structura clasica de lasagna: straturi bine delimitate cu sos delicios de carne, toate ascunse sub...
Risotto din quinoa la cuptor cu Delikat- Condimente pentru sarmale si branza ProvoloneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj