Borsul cu carne de oaie este una din cele mai gustoase borsuri pe care le puteti gasi pe culinar.ro. Pe langa carnea de oaie mai contine orez, morcovi, bors, ceapa, verdeata si otet.
Carnea de oaie se taie bucati, apoi se spala si se pune intr-un vas cu ulei. Se stropeste cu otet de mere, se presara sare, piper si se lasa la rumenit. Se adauga apoi 2,5-3 l apa si se lasa la fiert, la foc potrivit. Separat, se curata legumele, se taie cubulete, apoi se adauga in vas impreuna cu orezul. Se fierbe borsul separat si se toarna in vasul cu carnea si legumele cu cateva minute inainte de a opri focul.
Se serveste presarat cu verdeata tocata marunt.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Pasca cu smantana
Sarmale de post
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa