O reteta de bors usoara cu ingrediente noi aparute in plin sezon al primaverii si foarte, foarte gustoasa!
Spalam bine frunzele de loboda si le oparim 2-3 minute, apoi lasam la scurs pana se racesc.
Taiem marunt toate legumele, cartofii ii taiem cubulete, patrunjeul si leusteanul le tocam si pe acestea marunt, iar loboda fasii.
Intr-o oala cu presiune, am pus cca. 3 litri de apa, legumele si verdeata, inclusit loboda, bulionul, am pus capacul si cand a inceput sa fiarba, am dat supapa in jos si am lasat cca. 15 minute la foc mic, pentru a fierbe usor.
Dupa ce au fiert legumele, am scos cu grija capacul de la oala ( eu pun oala sub jetul de apa rece pana cu se mai aude nici un zgomot, apoi ridic capacul fara nici o problema) si am acrit ciorbita cu bors de casa (in functie de cat de acru va place).
La final, am condimentat cu sare dupa gust, mai lasam putin pana da un clocot si totul este gata.
Se serveste fierbinte sau pe timp de vara o servim rece, de la frigider!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii