O reteta de bors usoara cu ingrediente noi aparute in plin sezon al primaverii si foarte, foarte gustoasa!
Spalam bine frunzele de loboda si le oparim 2-3 minute, apoi lasam la scurs pana se racesc.
Taiem marunt toate legumele, cartofii ii taiem cubulete, patrunjeul si leusteanul le tocam si pe acestea marunt, iar loboda fasii.
Intr-o oala cu presiune, am pus cca. 3 litri de apa, legumele si verdeata, inclusit loboda, bulionul, am pus capacul si cand a inceput sa fiarba, am dat supapa in jos si am lasat cca. 15 minute la foc mic, pentru a fierbe usor.
Dupa ce au fiert legumele, am scos cu grija capacul de la oala ( eu pun oala sub jetul de apa rece pana cu se mai aude nici un zgomot, apoi ridic capacul fara nici o problema) si am acrit ciorbita cu bors de casa (in functie de cat de acru va place).
La final, am condimentat cu sare dupa gust, mai lasam putin pana da un clocot si totul este gata.
Se serveste fierbinte sau pe timp de vara o servim rece, de la frigider!
Checul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaPentru ostropel de pui cu tomate si usturoi spalam carnea si o condimentam dupa care prajim pulpele in putin ulei pana se...
Ostropel de pui cu tomate si usturoiO supa minunata de iarna, cu o aroma deosebita. Eu ii spun si supa antiraceala. Contine mult usturoi, motiv pentru care se...
Supa crema de cartofi cu usturoi copt si pesto de patrunjelDe obicei fac mâncarea de fasole fără carne, dar pentru că am nimerit nişte afumătură mai grasă şi am avut câţiva...
Iahnie de fasole cu afumatura si carnatiPentru ca este vara, am folosit vinete albe, care mi-e imi par mai dulci si mai frumoase, si de asemenea am gasit in piata...
Musaca in stil grecescO mancare usoara, satioasa si gustoasa! Retete dietetice
Paste integrale cu carne de pui in sos de rosiiRogolah este o reteta culinara minunata de cornulete foarte fragede, umplute cu nuca si scortisoara. Cornuletele se pot umple...
Rogolah, cornulete foarte fragede1. Incalzim cuptorul la 175°C ptr. ventilatie, sau 200°C la normal. 2. Acoperim fundul formei de tort(26 cm diametru)...
Tort cu branza si friscaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii