Un bors de sira de porc fierbinte,medicament curat pentru un guturai zdravan!
Se spala bine bucatile de sira de porc si se pun la fiert in 4 l de apa rece cu o lingurita de sare.Cand da in clocot,se spumeaza bine.Se curata zarzavatul de coaja ,se spala,se taie cubulete,ceapa taiata marunt si se pun la fiert impreuna cu carnea.Se lasa sa fiarba cca 45 de minute,se adauga cartofii curatati,spalati si taiati in cubulete impreuna cu orezul.Cand cartofii incep sa se inmoaie,se adauga rosiile cubulete in bulion,borsul,se potriveste de sare si la gust cat de acru dorim si lasam inca 15 minute.Se opreste focul si se drege borsul cu oul batut si deasupra presaram verdeata tocata fin.Se serveste fierbinte!
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii