Bors de sira de porc

Un bors de sira de porc fierbinte,medicament curat pentru un guturai zdravan!

Portii
5
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
50 minute
Complexitate
redusa
Bors de sira de porc

Ingrediente

  • 5 bucati de sira spinarii de porc taiate potrivit de mari
  • un morcov
  • radacina de patrunjel
  • un pastarnac
  • o ceapa mare
  • o cutie mica de rosii cubulete in bulion
  • 1/2-1l l bors de tarate
  • 2 cartofi
  • 1/2 cescuta de orez
  • un ou
  • leustean verde
  • sare

Mod de preparare

Se spala bine bucatile de sira de porc si se pun la fiert in 4 l de apa rece cu o lingurita de sare.Cand da in clocot,se spumeaza bine.Se curata zarzavatul de coaja ,se spala,se taie cubulete,ceapa taiata marunt si se pun la fiert impreuna cu carnea.Se lasa sa fiarba cca 45 de minute,se adauga cartofii curatati,spalati si taiati in cubulete impreuna cu orezul.Cand cartofii incep sa se inmoaie,se adauga rosiile cubulete in bulion,borsul,se potriveste de sare si la gust cat de acru dorim si lasam inca 15 minute.Se opreste focul si se drege borsul cu oul batut si deasupra presaram verdeata tocata fin.Se serveste fierbinte!

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori