O ciorba gustoasa, hranitoare, ideala pentru zilele friguroase de iarna. Usor de facut si rapida.
Ceapa, morcovii, telina si pastarnacul se curata, se spala si se taie cubulete mici care se pun la fiert intr-o oala de ciorba. Cand sunt aproape gata fierte, mai spre final se adauga cartofii taiati ca pentru ciorba si sfecla rosie data pe razatoarea mare.
Tot spre final se adauga 2 cuiburi de fidea, apoi bulion sau suc de rosii, se potriveste de sare si piper si se acreste cu bors sau zeama de lamaie.
Se serveste calda cu verdeata proaspata presarata (patrunjel si leustean).
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIntotdeauna le mananc cu pofta, indiferent daca umplutura e dulce sau nu. Si imi amintesc de copilarie, cand ma jucam cu...
Clatite cu dulceturiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii