Bors cu ciuperci si verdeturi

Se curata ceapa, se spala si se toaca mai mare.Se taie cubulete morcovii si pastarnacul. Puneti-le, impreuna cu ceapa, in uleiul incins si caliti-le l

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g ciuperci albe de cultura
  • 1 leg. leustean
  • 1 leg. patrunjel
  • 1 lingura Bors Magic
  • 3 leg
  • ceapa verde
  • 3 morcovi
  • 2 radacini pastarnac
  • 5 leg.loboda
  • 3 leg. stevie
  • 5 leg. untisor
  • 50 g orez
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ceapa, se spala si se toaca mai mare.Se taie cubulete morcovii si pastarnacul. Puneti-le, impreuna cu ceapa, in uleiul incins si caliti-le la foc potrivit 10 minute.

Puneti-le apoi la fiert in 3l apa.

Lasati sa fiarba la foc mic 20 de minute, apoi adaugati

verdeturile si ciupercile, curatate, spalate si tocate mai mare.

Acoperiti oala cu un capac si lasati sa mai fiarba 20 de

minute.

La final, adaugati o lingura de Bors Magic (aprox. 7g),

leusteanul si patrunjelul, tocate marunt, si potriviti de sare si piper.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...