Se curata ceapa, se spala si se toaca mai mare.Se taie cubulete morcovii si pastarnacul. Puneti-le, impreuna cu ceapa, in uleiul incins si caliti-le l
Se curata ceapa, se spala si se toaca mai mare.Se taie cubulete morcovii si pastarnacul. Puneti-le, impreuna cu ceapa, in uleiul incins si caliti-le la foc potrivit 10 minute.
Puneti-le apoi la fiert in 3l apa.
Lasati sa fiarba la foc mic 20 de minute, apoi adaugati
verdeturile si ciupercile, curatate, spalate si tocate mai mare.
Acoperiti oala cu un capac si lasati sa mai fiarba 20 de
minute.
La final, adaugati o lingura de Bors Magic (aprox. 7g),
leusteanul si patrunjelul, tocate marunt, si potriviti de sare si piper.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti