Bors de crap cu zarzavaturi si orez

Pentru bors de crap cu zarzavaturi si orez se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pune la fiert in apa rece cu sare.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg crap
  • 2
  • 5 l apa
  • 1 litru bors
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 pastirnac
  • 3 rosii
  • 2 linguri orez
  • 1 legatura leustean
  • sare

Mod de preparare

Pentru bors de crap cu zarzavaturi si orez se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pune la fiert in apa rece cu sare. Rosiile se dau prin razatoare. Cand clocoteste, se adauga orezul ales si spalat. Intre timp, se curata pestele, se scoate osul amar de la cap, se spala repede in putina apa, se taie bucati si se pune la fiert dupa ce zarzavatul si orezul s-au inmuiat. Pestele este fiert dupa cca 15 minute. Cand este aproape gata, se adauga borsul fiert separat si leusteanul. In loc de bors, se poate folosi zeama de varza.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide