Bors de fasole boabe

Fasolea se spala si se pune la fiert. Dupa cateva clocote se schimba apa. In urmatoarea apa se pun la fiert, impreuna cu fasolea morcovul si patrunje

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr fasole boabe
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • frunze de leustean
  • 3 rosii
  • sare
  • bors

Mod de preparare

Fasolea se spala si se pune la fiert. Dupa cateva clocote se schimba apa. In urmatoarea apa se pun la fiert, impreuna cu fasolea morcovul si patrunjelul. Dupa ce au fiert, se adauga sare, ceapa, leusteanul si rosiile curatate de pielite si seminte. Se lasa sa mai dea in cateva clocote dupa care se acreste cu borsul, dupa gust.


Se serveste fierbinte.

Alte retete:

Ciorba de pui cu smantana

Ciorba de fasole verde

Ciorba radauteana

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Dulceata de trandafiri

De departe cea mai buna, cea mai parfumata, cea mai iubita dulceata!

Dulceata de trandafiri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca