Se curata frunzele de loboda si ceapa si se spala bine. Ceapa se taie marunt, iar loboda se lasa frunzulite. Se pune sa fiarba cu 1 litru de apa cu sa
Se curata frunzele de loboda si ceapa si se spala bine. Ceapa se taie marunt, iar loboda se lasa frunzulite. Se pune sa fiarba cu 1 litru de apa cu sare, se adauga orezul si se fierbe mai departe. Se toarna borsul clocotit separat si se lasa sa mai fiarba. Se adauga patrunjel si leustean verde taiat, se acopera si se da oala deoparte. Se poate adauga smintina si galbenus de ou in castron, peste care se toarna borsul sau, dupa gust, in oala in care fierbe loboda se adauga si 1-2 linguri de ulei. La fel se prepara borsul de macris, spanac si de urzici.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa