Bors de peste

Aceasta reteta cu peste este foarte gustoasa. Pentru prepararea retetei de bors aveti nevoie de peste, ceapa, rosii, morcovi, ardei, orez si verdeata.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • 2 cepe
  • 5 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 ceasca orez
  • 1 legatura leustean
  • 2 linguri ulei
  • delikat
  • bors

Mod de preparare

Pentru masa de pranz va recomadam aceasta reteta simpla si gustoasa de bors de peste.

Se curata pestele, apoi se taie bucati si se lasa in apa rece. Se taie marunt ceapa, apoi ardeiul, iar morcovul se da pe razatoare. Se pune totul la calit in ulei. Dupa ce s-a inmuiat se adauga orezul, se amesteca bine si se acopera cu 2 l de apa. Se preasara delikat gupa gust. Dupa ce a fiert orezul, se adauga bucatile de peste si se mai lasa pe foc inca 10 minute. Se adauga apoi rosiile decojite si taiate cubulete si se mai tine pe foc 10 minute. La final se acreste totul cu bors si se presara cu leustean verde tocat.


Borsul se serveste cald.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii