Bors de sfecla

O ciorba gustoasa, hranitoare, ideala pentru zilele friguroase de iarna. Usor de facut si rapida.

Portii
6
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o sfecla mare
  • o ceapa
  • 1-2 morcovi
  • o felie de telina
  • pastarnac
  • 2-3 cartofi
  • 1 ardei gras rosu
  • fidea
  • bulion sau rosii taiate
  • bors
  • verdeata (leustean si patrunjel)
  • foi de dafin
  • sare si piper

Mod de preparare

Ceapa, morcovii, telina si pastarnacul se curata, se spala si se taie cubulete mici care se pun la fiert intr-o oala de ciorba. Cand sunt aproape gata fierte, mai spre final se adauga cartofii taiati ca pentru ciorba si sfecla rosie data pe razatoarea mare.

Tot spre final se adauga 2 cuiburi de fidea, apoi bulion sau suc de rosii, se potriveste de sare si piper si se acreste cu bors sau zeama de lamaie.

Se serveste calda cu verdeata proaspata presarata (patrunjel si leustean).

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada de porc

Rulada de porc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca