Bors de sira de porc

Un bors de sira de porc fierbinte,medicament curat pentru un guturai zdravan!

Portii
5
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 bucati de sira spinarii de porc taiate potrivit de mari
  • un morcov
  • radacina de patrunjel
  • un pastarnac
  • o ceapa mare
  • o cutie mica de rosii cubulete in bulion
  • 1/2-1l l bors de tarate
  • 2 cartofi
  • 1/2 cescuta de orez
  • un ou
  • leustean verde
  • sare

Mod de preparare

Se spala bine bucatile de sira de porc si se pun la fiert in 4 l de apa rece cu o lingurita de sare.Cand da in clocot,se spumeaza bine.Se curata zarzavatul de coaja ,se spala,se taie cubulete,ceapa taiata marunt si se pun la fiert impreuna cu carnea.Se lasa sa fiarba cca 45 de minute,se adauga cartofii curatati,spalati si taiati in cubulete impreuna cu orezul.Cand cartofii incep sa se inmoaie,se adauga rosiile cubulete in bulion,borsul,se potriveste de sare si la gust cat de acru dorim si lasam inca 15 minute.Se opreste focul si se drege borsul cu oul batut si deasupra presaram verdeata tocata fin.Se serveste fierbinte!

Pofta buna!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...