Se opareste ciolanul, apoi se taie bucati si se pune la fiert in 3 l de apa. Dupa o jumatate de ora se adauga varza tocata, ceapa amruntita, morcovul
Se opareste ciolanul, apoi se taie bucati si se pune la fiert in 3 l de apa. Dupa o jumatate de ora se adauga varza tocata, ceapa maruntita, morcovul si cartofii taiati cubulete si orezul spalat. Dupa ce au fiert toate, se adauga zeama de varza si mararul si se lasa sa dea odata in clocot.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Supa de galuste
Ciorba radauteana
Friptura de vita la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa