Se pune fasolea la fiert pentru 30 de minute. Se scurge de apa si se adauga 1 l, dupa care se pune din nou la fiert. Se adauga o ceapa tocata marunt,
Se pune fasolea la fiert pentru 30 de minute. Se scurge de apa si se adauga 1 l, dupa care se pune din nou la fiert. Se adauga o ceapa tocata marunt, o legatura de patrunjel, una de leustean, o crenguta de cimbru si se lasa la fiert 30 de minute. Se adauga 1 l de bors, sare si piper dupa gust, apoi ardeii tocati marunt. Separat se caleste uleiul cu pasta de tomate. Se toarna totul in vasul cu fasolea si se mai lasa 10 minute sa fiarba.
Se serveste cu ardei iute.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Tocanita de pui Supa de rosii
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa