Carnea de pasare se fierbe intreaga. Se curata de spuma si se adauga sare si piper, dupa care se lasa la fiert in continuare. Legumele se cresteaza in
Carnea de pasare se fierbe intreaga. Se curata de spuma si se adauga sare si piper, dupa care se lasa la fiert in continuare. Legumele se cresteaza in patru capete, iar borsul se fierbe. Dupa ce a fiert carnea 10-20 de minute, se adauga legumele. Separat, intr-un vas se amesteca faina cu oul, sare si bicarbonatul stins cu putin otet. Se formeaza un aluat, care se ruleaza si se taie fasii. Dupa ce carnea a fiert, se scoate impreuna cu legumele iar in supa strecurata se pun la fiert taitetii. Se potriveste supa la gust de sare si se acreste cu bors.
Se serveste fierbinte, presarata cu patrunjel verde deasupra.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Rulada de porc
Friptura de vita la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii