In apa se pun la fiert zazavaturile taiate marunt, ciupercile curatate si taiate felii, ardeiul iute intreg si gogosarul taiat cubulete. Peste aproxim
In apa se pun la fiert zazavaturile taiate marunt, ciupercile curatate si taiate felii, ardeiul iute intreg si gogosarul taiat cubulete. Peste aproximativ 30 de minute se adauga laptele, usturoiul pisat si condimentele; se fierbe in continuare la foc mic inca 30 minute. Ouale batute cu smintina si borsul se adauga cind se ia de pe foc.
Borsul se serveste cu ardei iute si, optional, cu smintina frecata cu galbenus de ou
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii