In apa se pun la fiert zazavaturile taiate marunt, ciupercile curatate si taiate felii, ardeiul iute intreg si gogosarul taiat cubulete. Peste aproxim
In apa se pun la fiert zazavaturile taiate marunt, ciupercile curatate si taiate felii, ardeiul iute intreg si gogosarul taiat cubulete. Peste aproximativ 30 de minute se adauga laptele, usturoiul pisat si condimentele; se fierbe in continuare la foc mic inca 30 minute. Ouale batute cu smintina si borsul se adauga cind se ia de pe foc.
Borsul se serveste cu ardei iute si, optional, cu smintina frecata cu galbenus de ou
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti