Bors simplu de gulii

Pentru bors simplu de gulii se fierb legumele taiate fideluta in apa rece cu sare. Cand sint fierte pe jumatate, se adauga pastele fainoase.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg zarzavat de supa
  • ¼ kg gulii
  • ½ l bors
  • 100 g paste fainoase
  • verdeata
  • sare

Mod de preparare

Pentru bors simplu de gulii se fierb legumele taiate fideluta in apa rece cu sare. Cand sint fierte pe jumatate, se adauga pastele fainoase. La sfirsit, se toarna borsul clocotit separat si verdeata tocata. Se lasa sa dea cateva clocote, apoi se lasa sa se raceasca.


Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...