Ciorba de spanac cu papara de oua si slanina

Ciorbita gustoasa de primavara!

Portii
6
Timp pregatire
80 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 8 oua
  • 8 felii slanina
  • 400 gr smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se prajesc bucatile de slanina apoi se adauga cele 8 oua batute, devenind ca o papara.

Se calesc frunzele de spanac, apoi se adauga apa, condimentele si bucatile de slanina cu papara din oua.

Dupa ce spanacul este fiert, ciorba se drege cu smantana.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa