O reteta de incercat.
Curatam legumele, apoi cartofii, prazul si tulpina apio le taiem cubulete iar morcovul rondele.
Indepartam cotorul si semintele ardeilor copti si ii taiem fasii.
Intr-o oala incapatoare punem prazul la calit si dupa 2-3 minute,apio si morcovul.
Dupa alte cateva minute, in care amestecam adaugam cartofii si acoperim legumele cu apa.
Cand legumele sunt aproape fierte adaugam burta de somon, apoi fasiile de ardei copti.
Dupa ce au fiert toate ingredientele luam oala de pe foc, le scoatem din supa si dupa ce se racoresc, alegem oasele de somon,daca sunt. Blendam toate legumele adaugand cate un polonic de supa, pana ajungem la consistenta dorita.
Asezonam cu sare roz de Hymalaia si cu verdeturi de Provence. Servim cu fasii de somon afumat si optional cu fulgi de chili.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIntotdeauna le mananc cu pofta, indiferent daca umplutura e dulce sau nu. Si imi amintesc de copilarie, cand ma jucam cu...
Clatite cu dulceturiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii