Aroma si delicatete pentru zile friguroase!
Se taie dovleacul curatat de coaja in cubelete mici,la fel si morcovul si se pun la fiert cu 2 lingurite de zahar ,un baton de scortisoara si 2 stelute de anason si lemongrass..Se lasa sa fiarba pana se inmoaie morcovul si dovleacul,se scurg de supa si separat se dau la blender subtiind cu supa in care au fiert,,pana obtinem consistenta dorita apoi adaugam si o lingura de smantana .Se serveste cu smantana deasupra ,nucsoara presarata si mult miez de alune de padure prajite si maruntite.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii