Aroma si delicatete pentru zile friguroase!
Se taie dovleacul curatat de coaja in cubelete mici,la fel si morcovul si se pun la fiert cu 2 lingurite de zahar ,un baton de scortisoara si 2 stelute de anason si lemongrass..Se lasa sa fiarba pana se inmoaie morcovul si dovleacul,se scurg de supa si separat se dau la blender subtiind cu supa in care au fiert,,pana obtinem consistenta dorita apoi adaugam si o lingura de smantana .Se serveste cu smantana deasupra ,nucsoara presarata si mult miez de alune de padure prajite si maruntite.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii