Aroma si delicatete pentru zile friguroase!
Se taie dovleacul curatat de coaja in cubelete mici,la fel si morcovul si se pun la fiert cu 2 lingurite de zahar ,un baton de scortisoara si 2 stelute de anason si lemongrass..Se lasa sa fiarba pana se inmoaie morcovul si dovleacul,se scurg de supa si separat se dau la blender subtiind cu supa in care au fiert,,pana obtinem consistenta dorita apoi adaugam si o lingura de smantana .Se serveste cu smantana deasupra ,nucsoara presarata si mult miez de alune de padure prajite si maruntite.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii