supa crema pentru zile reci
Se curata, se spala si se toaca marunt morcovul si prazul, apoi se pun la calit in putin ulei de masline.
Se taie in jumatati rosiile uscate si se adauga peste morcov si praz, se condimenteaza cu boia dulce afumata, curcuma, sare si piper mozaic proaspat macinat. Se amesteca bine si se adauga lintea rosie care a fost spalata si scursa in prealabil.
Se adauga 1.5 l apa si se lasa la fiert 35-40 de min.Dupa ce a fiert supa se paseaza cu blendedrul pana capata o textura cremoasa.
Se toarna supa in boluri si se serveste cu felii de lamaie alaturi.
Pofta buna !
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiEste un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e...
Chec aperitivTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe face o maia dupa care se framanta bine aluatul din faina lapte cald si sare . Aluatul este bun si pentru paine. Se lasa la...
Placinta cu branza ca in MaramuresEste o combinatie irezistibila de mere si nuca, aromata si delicioasa.
Prajitura cu mere si nucaSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii