Ciorba ardeleneasca cu carne de manzat

Carnea se portioneaza, legumele se taie cubulete iar orezul ales, se pune la fiert. Tarhonul se opareste si se taie marunt. Carnea se fierbe in 5 l de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne de vita
  • 100 gr ceapa
  • 100 gr pastarnac
  • 100 gr morcovi
  • 100 gr smantana
  • 50 gr orez
  • 1 ou
  • 50 gr faina
  • 10 ml otet
  • tarhon
  • sare

Mod de preparare

Carnea se portioneaza, legumele se taie cubulete iar orezul ales, se pune la fiert. Tarhonul se opareste si se taie marunt. Carnea se fierbe in 5 l de apa cu sare si cand este pe jumatate fiarta, se adauga legumele. Se lasa la fiert si se adauga spre final orezul fiert si tarhonul. Separat, se face din galbenus, faina si smantana o compozitie, care se adauga in ciorba. Dupa 5 minute se adauga si otetul.
Se serveste ciorba fierbinte.

Alteretete:

Ciorba radauteana

Ciuperci umplute

Rulada de porc

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa