Ciorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
1. Într-o oala se pune carnea de porc la fiert cu putina sare și se spumeaza constant pana ce apa rămâne limpede.
2. Într-o alta oala separat, în cea în care pregătiti ciorba, puneți o lingura de ulei, în care veți adaugă împreună cu putina apa, ceapa taiata mărunt, morcovul dat pe răzătoare, albitura și țelina tăiate mărunt.
3. Când legumele s-au inmuiat, adăugați și orezul și între timp tăiați mărunt ardeiul kapia și ardeiul gras.
4. Adăugați apa, în funcție de Cata ciorba vreți sa faceți, apoi curățați cartofii tăiați-i cuburi și lăsați-i la fiert.
5. Dacă s-a fiert carnea, o scoateți pe un tocător și o tăiați fâșii și apoi o adăugați în ciorba, lăsând ciorba sa fiarbă la foc mic minim 30 de minute. Ciorba pregătită la foc mic, în general toate mâncărurile pregătite la foc mic, sunt mult mai gustoase.
* orezul este opțional, multe gospodine dacă folosesc orez, nu mai folosesc cartof în ciorba. Însă noua ne place aceasta combinație
6. După cele 30 de minute adăugați sarea sau delikatul și după alte 10 minute adăugați și 2-3 linguri de bulion.
7. Lăsați la fiert preț de câteva minute, la final adăugați borșul și bateți un ou foarte bine cu putina sare, iar după 5 minute adăugați și oul ușor în ciorba formând astfel "zdrențe" de ou.
8. După 5 minute stingeți focul și tăiați mărunt pătrunjel proaspăt pe care îl presărați în ciorba. Dacă aveți leuștean gustul este și mai deosebit.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSupă de roşii cu pui, fidea şi crutoane.
Supă de roşii cu pui, fidea şi crutoanePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii