Ciorbe

Reteta Ciorba de loboda cu omleta

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 1h 
Burcea Vasilica postat de
Postat pe: 11-04-2019
Adaugă în cartea de bucate
Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara

ingrediente

4 portii

   4 legaturi de loboda
   1 l bors
   250 gr rosii in bulion
   3 cepe
   1 pastarnac
   1 buc radacina patrunjel
   2 morcovi
   Cateva fire de leustean
   Sare
   piper
   2 linguri de ulei
   2 oua
   1 lingura ulei pentru prajit omleta

mod de preparare

Se spala, se curata si se toaca marunt loboda.
Se curata, se spala si se toaca marunt morcovul , ceapa, radacina de patrunjel si pastarnacul.
Se pun legumele la calit in putin ulei cat sa se inmoaie putin, se condimenteaza cu sare si piper ,se adauga loboda tocata marunt, rosiile in bullion maruntite si 1.5 litri de apa.
Se fierbe borsul separate si se adauga peste ciorba dup ace aceasta adat in clocot.
La final se adauga leustean tocat marunt.
Se bat cele doua oua cu sare si piper si se prajeste omleta in putin ulei
Se ruleaza omleta si se taie sub forma unor taietei.
Se serveste ciorba calda cu taietei de omleta.
Incearca si Ciorba cu dovlecei (a la grec)
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda cu omleta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.