Se curata si se scobesc ardeii. Se unplu apoi cu carnea tocata, amestecata in prealabil cu un ou, condimente-piper, sare, vegeta, orezul spalat si sc
Se curata si se scobesc ardeii. Se unplu apoi cu carnea tocata, amestecata in prealabil cu un ou, condimente-piper, sare, vegeta, orezul spalat si scurs bine, ceapa tocata fin, boia. Se pun 2 l de apa intr-o oala si in mometul fierberii se adauga ardeii umpluti si legumele curatate (morcovi, telina).
Se fierbe la foc mic 40 de min. Se condimenteaza, se adauga bulionul si dupa ce s-a racit putin se drege cu smantana batuta cu un galbenus de ou.
Se serveste calda, decorata cu frunze de telina.
Alte retete recomandate
Acum cateva zile a pus Gaby pe Facebook un link cu o reteta: "Taci si inghite". Am tacut si am inghitit in sec, ce...
Aperitiv "Taci si inghite"Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj