Ciorba de berbec cu legume

Pentru ciorba de berbec se taie carnea bucati potrivite. Se fierbe in apa, cu un morcov si un patrunjel. Se ia spuma, se potriveste de sare.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 1 l bors
  • 750 g carne de berbec
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1/2 varza mica
  • 500 g rosii
  • 1 ardei gras
  • sare.

Mod de preparare

Pentru ciorba de berbec se taie carnea bucati potrivite. Se fierbe in apa, cu un morcov si un patrunjel. Se ia spuma, se potriveste de sare. Cand carnea este fiarta pe trei sferturi, se adauga varza taiata ca taiteii, rosiile si un ardei gras taiat marunt.


Ciorba de berbec se poate servi cu ardei mici, iuti.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...