Ciorba de ciuperci

Pentru ciorba de ciuperci aveti nevoie de ciuperci, morcovi, usturoi, smantana si galbenusuri.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci
  • 100 gr morcovi
  • 3-4 catei de usturoi
  • 250 gr smantana
  • 3 galbenusuri

Mod de preparare

Ciupercile se taie fasii, morcovii cubulete si se pun la fiert impreuna cu usturoiul pisat si condimentele. Se ia oala de pe foc, dupa ce au fiert toate si se amesteca cu cele 3 galbensuri, cu smantana si se toarna amestecul peste supa.


Se serveste ornata cu patrunjel tocat marunt.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa cu galuste
Supa de rosii

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu biscuiti, crema de vanilie, mere si ciocolata

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Merisor...

Desert prajitura cu biscuiti, crema de vanilie, mere si ciocolata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca