Ciorba de ciuperci

Pentru ciorba de ciuperci aveti nevoie de ciuperci, morcovi, usturoi, smantana si galbenusuri.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci
  • 100 gr morcovi
  • 3-4 catei de usturoi
  • 250 gr smantana
  • 3 galbenusuri

Mod de preparare

Ciupercile se taie fasii, morcovii cubulete si se pun la fiert impreuna cu usturoiul pisat si condimentele. Se ia oala de pe foc, dupa ce au fiert toate si se amesteca cu cele 3 galbensuri, cu smantana si se toarna amestecul peste supa.


Se serveste ornata cu patrunjel tocat marunt.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa cu galuste
Supa de rosii

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...