Ciorba de fasole alba

Fasolea se fierbe in mai multe ape cu sare. Se adauga morcovii, ceapa si usturoiul, taiate rondele, iar la final cimbrul, bulionul si putin otet si s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr fasole alba
  • 1 ceapa verde
  • 4 linguri bulion
  • smantana
  • 2 morcovi
  • usturoi
  • cimbru
  • otet
  • sare

Mod de preparare

Fasolea se fierbe in mai multe ape cu sare. Se adauga morcovii, ceapa si usturoiul, taiate rondele, iar la final cimbrul, bulionul si putin otet si sare dupa gust.


Se serveste fierbinte, cu smantana.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana Rulada de porc Friptura de vita la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...