Ciorba de fasole verde cu legume

Se prajeste zarzavatul foarte fin taiat, in unt, impreuna cu faina. Se stinge cu apa, se adauga fasolea taiata bucati, sarea si se lasa sa fiarba la f

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 300g fasole
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1/2 kg rosii
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita faina
  • 1/2 pahar smintina
  • verdeata tocata
  • sare

Mod de preparare

Se prajeste zarzavatul foarte fin taiat, in unt, impreuna cu faina. Se stinge cu apa, se adauga fasolea taiata bucati, sarea si se lasa sa fiarba la foc mic pina cind se moaie fasolea. Se adauga rosiile fierte si strecurate si se lasa sa mai fiarba pina cind este complet gata. Se adauga verdeata taiata
Se drege cu smintina

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...