Punem la fiert intr-un ceaun apa, adaugam cuburile de condimente de supa, carnea si pulpa afumata taiate cubulete si ardeiul intreg. Cand carnea a fie
Punem la fiert intr-un ceaun apa, adaugam cuburile de condimente de supa, carnea si pulpa afumata taiate cubulete si ardeiul intreg.
Cand carnea a fiert putin incepem sa adaugam legumele: cele congelate, fasolea verde, fasolea uscata fiarta, conopida desfacuta in buchetele, varza feliata in fasii de jumatate de cm, ceapa taiata marunt, mazarea si frunzele.
Dupa ce legumele au fiert, preparam un amestec de smantana cu faina si ingrosam supa cu el.
Dupa fierbere, condimentam cu mararul taiat marunt, zeama de lamaie, nucsoasa macinata si sarea dupa gust.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete:
Zacusca de vinete
Vinete umplute cu carne
Salata de vinete cu ardei copti
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii