Se curata morcovii, ceapa, cartofii si dovlecei, se spala bine cu jet de apa rece, apoi se taie cubulete sau marunt, in functie de preferinte. Toate l
Se curata morcovii, ceapa, cartofii si dovlecei, se spala bine cu jet de apa rece, apoi se taie cubulete sau marunt, in functie de preferinte. Toate legumele se pun sa fiarba in apa cu sare si putin piper, dupa gust. Dupa ce au fiert toate legumele, se lasa la foc mic sa ma clocoteasca de cateva ori si spre sfarsit se adauga sucul de rosii. Separat se pun sa fiarba pastele in apa cu sare si putin ulei. Dupa ce au fiert si s-au scurs, se pun in ciorba. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Ciorba se mai lasa sa clocoteasca de cateva ori si la sfarsit se pune patrunjelul.
Ciorba de legume se serveste calda, cu crutoane de paine prajita sau cu diverse sortimente de paine.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Ciorba de fasole cu afumatura
Ciorba de burta
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii