Ciorba de legume

Se spala cartofii, se curata si se taie cubulete. Se pun apoi la fiert in apa cu sare si putin ulei. Separat, se dau pe razatoare morcovii, pastarnac

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  • 3 rosii
  • 1 pastarnac
  • 2 morcovi
  • 1 lingura ulei
  • 2-3 lingurite delikat legume
  • 2-3 linguri delikat bors magic
  • 2 linguri bulion
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 mana taitei

Mod de preparare

Se spala cartofii, se curata si se taie cubulete. Se pun apoi la fiert in apa cu sare si putin ulei. Separat, se dau pe razatoare morcovii, pastarnacul si rosiile. Se adauga totul in vasul cu cartofii si se lasa la fiert. Spre finalul fierberii se adauga taiteii, bulionul si 2-3 lingurite de delikat si delikat bors.


Se serveste presarata cu patrunjel verde.

Alte retete culinare:

Supa de rosii Supa de galuste Ciorba radauteana

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...