Ciorba de perisoare cu cartofi

Ciorba de perisoare cu cartofi este delicioasa. Se prepara din carne tocata, ceapa, ardei, rosii, morcovi si cartofi.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata porc sau amestec
  • 1 ceapa
  • 2 ardei
  • 2 morcovi
  • 2-3 rosii
  • 1 mana de orez
  • 3-4 cartofi potriviti
  • bulion
  • 1 ou
  • 1 legatura patrunjel
  • boia
  • 2 foi de dafin
  • piper
  • ienibahar
  • marar
  • telina
  • leustean
  • sare
  • delikat

Mod de preparare

Se curata ceapa, morcovul si ardeiul, dupa care se taie cubulete. Se calesc in ulei si se adauga delikatul. Se toarna bulionul, apa si se continua fierberea. Separat se curata cartofii si se taie cubulete. Carnea tocata se amesteca impreuna cu orezul, oul, boiaua, piperul, putin delikat si patrunjelul tocat. Se formeaza perisoare care se adauga in ciorba impreuna cu cartofii. Se adauga foile de dafin, piperul boabe, ienibaharul, rosiile decojite si se lasa la fiert.


Ciorba se serveste fierbinte, presarata cu verdeata.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa