Ciorba de perisoare cu varza murata si marar

Prepararea ciorbei de perisoare cu varza murata si marar incepe prin calirea morcovilor in ulei. Tot aici adaugam patrunjelul, telina, ardeiul si gog

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg carne tocata
  • un ou
  • o lingura faina
  • 2 cuburi concentrat de legume
  • 2 morcovi
  • o telina
  • 2 bucati patrunjel
  • un ardei
  • un gogosar
  • 3 linguri varza murata tocata
  • o ceapa mare alba
  • bulion
  • o lingurita frunze patrunjel
  • o lingurita frunze marar
  • 3 litri apa

Mod de preparare

Prepararea ciorbei de perisoare cu varza murata si marar incepe prin calirea morcovilor in ulei. Tot aici adaugam patrunjelul, telina, ardeiul si gogosarul taiate cubulete mici. Se adauga apoi apa, cuburile de concentrat si ceapa si se lasa sa fiarba aproximativ 20 de minute. Se taie varza murata marunt si se fierbe separat intr-o cana cu apa. Se fac perisoarele din carnea tocata amestecata cu oul si lingura de faina, se fac gramajoare rotunde care se dau prin faina si se pun in supa care fierbe la foc mic. Se adauga in ciorba rosiile decojite taiate cubulete, varza murata fiarta impreuna cu apa in care a fiert si se mai lasa sa fiarba impreuna inca aproximativ 10 minute. Se adauga frunzele de marar si patrunjel si se ia de pe foc.
Se serveste cu smantana si paine proaspata. Alte retete cu varza recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii