Prepararea ciorbei de perisoare cu varza murata si marar incepe prin calirea morcovilor in ulei. Tot aici adaugam patrunjelul, telina, ardeiul si gog
Prepararea ciorbei de perisoare cu varza murata si marar incepe prin calirea morcovilor in ulei. Tot aici adaugam patrunjelul, telina, ardeiul si gogosarul taiate cubulete mici. Se adauga apoi apa, cuburile de concentrat si ceapa si se lasa sa fiarba aproximativ 20 de minute. Se taie varza murata marunt si se fierbe separat intr-o cana cu apa. Se fac perisoarele din carnea tocata amestecata cu oul si lingura de faina, se fac gramajoare rotunde care se dau prin faina si se pun in supa care fierbe la foc mic. Se adauga in ciorba rosiile decojite taiate cubulete, varza murata fiarta impreuna cu apa in care a fiert si se mai lasa sa fiarba impreuna inca aproximativ 10 minute. Se adauga frunzele de marar si patrunjel si se ia de pe foc.
Se serveste cu smantana si paine proaspata. Alte retete cu varza recomandate:
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti