Ciorba de peste

Despicam pestele, se curata de organe si de solzi,se spala, se taie capul, coada si aripioarele. Carnea se cresteaza, se taie felii de doua degete, se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 6 kg crap
  • 5 cepe
  • 2 rosii
  • 2 ardei
  • 2 linguri boia dulce

Mod de preparare

Despicam pestele, se curata de organe si de solzi,se spala, se taie capul, coada si aripioarele. Carnea se cresteaza, se taie felii de doua degete, se sareaza si se da la rece.

Se spala rosiile si ardeii se taie in doua. Se curata ceapa si se taie pestisori. Se pune in oala cu 2 l de apa in care se fierb capul, coada si aripioarele. Se adauga rosiile, ardeii, sare, se fierbe pe foc mic doua ore. Aceasta este ciorba de baza. Se strecoara si, ce ramane in strecuratoare, se paseaza. Zeama obtinuta se fierbe, se adauga boia si bucatile de peste care se lasa la fiert 8 – 10 minute. Nu se mai amesteca decat prin scuturarea vasului ca sa nu se rupa carnea.
Alte retete recomandate

Ciorba de perisoare

Ciorba radauteana

Ciorba de salata

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa