Ciorba de peste

Curatati radacinoasele si dati-le prin razatoare. Tocati ceapa marunt. Taiati rosiile in cubulete mari. Caliti legumele in ulei. Adaugati 1 l apa fier

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g peste
  • 50g morcovi
  • 50g patrunjel
  • 100g telina
  • 100g ceapa
  • 200g rosii in bulion
  • 500 ml bors
  • 1 leg. leustean
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatati radacinoasele si dati-le prin razatoare. Tocati ceapa marunt. Taiati rosiile in cubulete mari. Caliti legumele in ulei. Adaugati 1 l apa fierbinte si tineti vasul la foc potrivit.

Cand legumele sunt fierte, adaugati bucatile de peste dezosat. Dupa 10 minute adaugati borsul fiert.
Presarati leustean la servire

Alte retete de peste

Macrou marinat

Zacusca de peste

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...