Ciorba de peste

Curatati radacinoasele si dati-le prin razatoare. Tocati ceapa marunt. Taiati rosiile in cubulete mari. Caliti legumele in ulei. Adaugati 1 l apa fier

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g peste
  • 50g morcovi
  • 50g patrunjel
  • 100g telina
  • 100g ceapa
  • 200g rosii in bulion
  • 500 ml bors
  • 1 leg. leustean
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatati radacinoasele si dati-le prin razatoare. Tocati ceapa marunt. Taiati rosiile in cubulete mari. Caliti legumele in ulei. Adaugati 1 l apa fierbinte si tineti vasul la foc potrivit.

Cand legumele sunt fierte, adaugati bucatile de peste dezosat. Dupa 10 minute adaugati borsul fiert.
Presarati leustean la servire

Alte retete de peste

Macrou marinat

Zacusca de peste

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii