Ciorba de pui

Ciorba de pui este o reteta de ciorba usoara, potrivita in zilele reci. Ciorba de pui este aromata de la zarzavat.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne pui; Roșii - 2 buc.; Piper - 1 varf de cutit ;Oregano - 1 lingurita ;morcov - 1 buc.; ardei gras galben - 1 buc. ;ceapa - 1 buc.; patrunjel radacina - 1 buc. ;telina - 1 buc.; ulei - 2 linguri

Mod de preparare

Se dau pe razatoarea mare morcovul, telina si patrunjelul. Se toaca foarte marunt ceapa si ardeiul. Se calesc toate aceste legume in 2 linguri ulei incins pana se inmoaie (cca 10 minute), amestecand des.Se adauga carnea si 1.5 l apa rece. Se aduce la fierbere, apoi in primele 15 minute de fierbere se spumeaza bine supa. In supa spumata se adauga rosiile strivite cu furculita si 2 lingurite sare si un praf de piper. Se continua fierberea supei la foc mediu inca 45 minute (pana carnea e fiarta bine). Se adauga in ciorba oregano tocat fin.

Cu programul pentru gatire la abur al aparatului Philips Multicooker as putea gati legumele si zarzavatul, apoi cel pentru fierbere as putea prepara mult mai repede aceasta supa delicioasa.


Ciorba de pui se serveste calda !

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu capsuni, mascarpone si ciocolata

Desert tort cu capsuni, mascarpone si ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii