Pentru ciorba de pui cu orez si smantana intr-o oala cu apa clocotita se pun la fiert un morcov, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt.
Pentru ciorba de pui cu orez si smantana intr-o oala cu apa clocotita se pun la fiert un morcov, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt. Cand zarzavatul incepe sa fiarba, se adauga puiul taiat bucati, labele, capul, pipota si ficatul. Se pune sare. Se ia spuma, se adauga orezul ales si spalat, borsul fiert separat si strecurat, cozile de ceapa verde, marar si patrunjel taiate fin si rosiile taiate bucati si fara seminte. Inainte de a servi, se drege in castron cu un galbenus si cu doua linguri de smantana.
Ciorba de pui se serveste calda, cu smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa