Ciorba de sfecla rosie

Ciroba de sfecla este sanatoasa si plina de vitamine. Se prepara din sfecla rosie, supa de oase, ceapa, leustean si smantana.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr sfecla rosie
  • 1
  • 5 l supa de oase
  • 1 ceapa
  • 1
  • 5 l apa
  • 1 telina
  • sare
  • jumatate de lamaie
  • 1 legatura leustean
  • 125 gr smantana

Mod de preparare

Ciorba de sfecla rosie se prepara asa: Jumatate din cantitatea de sfecla se taie felii subtiri. Se pune la fiert impreuna cu ceapa si telina tocate marunt in apa si jumatate din cantitatea de supa de oase. Se adauga leusteanul, apoi restul de supa, zeama de lamaie si zeama de la restul de sfecla rasa si stoarsa. Se ia de pe foc si se strecoara compozitia.


Se serveste rece si optional cu smantana.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii