Ciorba de sfecla rosie si mere

Curatati sfecla, merele, ceapa si cartofii, taiati-le cubulete si caliti-le intr-o oala, 3-4 minute in ulei. Puneti 3 l de apa, legumele uscate si po

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 sfecla rosie
  • 4 mere
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 100 ml ulei
  • 500 ml bors
  • 1 lingura legume uscate
  • 100 gr smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatati sfecla, merele, ceapa si cartofii, taiati-le cubulete si caliti-le intr-o oala, 3-4 minute in ulei. Puneti 3 l de apa, legumele uscate si potriviti de sare si piper. Fierbeti toate acestea 20-30 de minute, apoi puneti borsul fiert separat si mai dati ciorba in cateva clocote. optional, dupa ce a-ti luat oala de pe foc, puteti pune smantana.


Se serveste calda, cu paine proaspata, smantana si ardei iuti.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana Supa de galuste Supa de rosii

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...