Curatati sfecla, merele, ceapa si cartofii, taiati-le cubulete si caliti-le intr-o oala, 3-4 minute in ulei. Puneti 3 l de apa, legumele uscate si po
Curatati sfecla, merele, ceapa si cartofii, taiati-le cubulete si caliti-le intr-o oala, 3-4 minute in ulei. Puneti 3 l de apa, legumele uscate si potriviti de sare si piper. Fierbeti toate acestea 20-30 de minute, apoi puneti borsul fiert separat si mai dati ciorba in cateva clocote. optional, dupa ce a-ti luat oala de pe foc, puteti pune smantana.
Se serveste calda, cu paine proaspata, smantana si ardei iuti.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Supa de galuste Supa de rosii
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.