Ciorba de vacuta cu legume

Ciorba de vacuta cu legume este o supa delicioasa si consistenta. Carnea am taiat-o cubulete si am pus-o la fiert cu putina sare. Am spumat bine-bine.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g pulpa vitel
  • 1 pastarnac
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras verde
  • 1 telina mica
  • Suc de rosii
  • Sare
  • Delikat
  • Bors
  • 1 ou
  • Patrunjel
  • Leustean

Mod de preparare

Ciorba de vacuta cu legume este o supa delicioasa si consistenta. Carnea am taiat-o cubulete si am pus-o la fiert cu putina sare. Am spumat bineee – bineee. Cand carnea nu si-a mai lasat spuma, am scos carnea si am strecurat zeama.
Am pus la calit legumele ptr 1 min.
Am adaugat zeama strecurata, iar la primul clocot am adaugat si bucatile de carne.
Cand legumele erau aproape gata am adaugat sucul de rosii si am mai lasa 5 min.
Apoi am pus borsul, delikatul, iar dupa cateva clocote am adaugat oul batut cu putin sare.
Am lasat cateva minute, apoi am adaugat verdeata tocata.
Am stins focul si… am papat ciorbita cu ardei iute.
Pofta buna!


Ciorba de vacuta cu legume se serveste calda.

Sursa acestei retete este blogul culinar sim0na-world.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii