Ciorba de vitel

Spala costitele si pune-le la fiert in apa cu un praf de sare. Aduna spuma de cate ori este nevoie. Adauga ceapa si ardeii grasi, taiati marunt, morco

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 costite de vitel
  • 2 morcovi
  • 3 cepe
  • 1 telina
  • 5 rosii
  • 3 cartofi
  • 2 ardei grasi
  • 1 ou
  • 3 linguri smantana
  • 1 mana pastai verzi
  • 500 ml bors
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare

Mod de preparare

Spala costitele si pune-le la fiert in apa cu un praf de sare. Aduna spuma de cate ori este nevoie. Adauga ceapa si ardeii grasi, taiati marunt, morcovii si telina date pe razatoarea mare. Fierbe la foc moderat, pana cand carnea este bine patrunsa. Adauga fasolea pastai rupta in bucati, rosiile taiate marunt si cartofii cubulete. Potriveste gustul de sare si spre final adauga pasta de tomate si borsul. drege ciorba cu oul batut cu smantana.
Alte retete de ciorbe:

Ciorba de burta

Ciorba cu perisoare a la grec

Ciorba radauteana

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa