Ciorba de vitel

Spala costitele si pune-le la fiert in apa cu un praf de sare. Aduna spuma de cate ori este nevoie. Adauga ceapa si ardeii grasi, taiati marunt, morco

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 costite de vitel
  • 2 morcovi
  • 3 cepe
  • 1 telina
  • 5 rosii
  • 3 cartofi
  • 2 ardei grasi
  • 1 ou
  • 3 linguri smantana
  • 1 mana pastai verzi
  • 500 ml bors
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare

Mod de preparare

Spala costitele si pune-le la fiert in apa cu un praf de sare. Aduna spuma de cate ori este nevoie. Adauga ceapa si ardeii grasi, taiati marunt, morcovii si telina date pe razatoarea mare. Fierbe la foc moderat, pana cand carnea este bine patrunsa. Adauga fasolea pastai rupta in bucati, rosiile taiate marunt si cartofii cubulete. Potriveste gustul de sare si spre final adauga pasta de tomate si borsul. drege ciorba cu oul batut cu smantana.
Alte retete de ciorbe:

Ciorba de burta

Ciorba cu perisoare a la grec

Ciorba radauteana

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...