Ciorba de vitel

Carnea de vitel se portioneaza bucati mici, care se pun apoi la fiert. Cand face spuma, aceasta se indeparteaza. Morcovii, patrunjelul si ceapa se cu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de vitel
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 patrunjel
  • patrunjel verde tocat
  • zeama de varza
  • 1
  • 5 linguri orez
  • sare
  • 2 linguri smantana
  • 1 ou

Mod de preparare

Carnea de vitel se portioneaza bucati mici, care se pun apoi la fiert. Cand face spuma, aceasta se indeparteaza. Morcovii, patrunjelul si ceapa se curata si se toaca marunt, apoi se pun la fiert, langa carne. Se adauga si orezul si se fierbe totul pe foc mic. Cand legumele si carnea au fiert, se acreste ciorba cu zeama de varza si se drege cu smantana si un ou batut, se mai lasa sa dea de cateva ori in clocot, dupa care se ia de pe foc.


Se serveste cu patrunjel verde, tocat marunt si presarat deasupra.

Alte retete de ciorbe:

Ciorba radauteana

Ciorba de urzici

Ciorba de burta

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca