Legumele se curata, se spala si se taie in functie de preferinte. Rosiile se curata de pielite si de seminte si se toaca. Pestele se spala si se taie
Legumele se curata, se spala si se taie in functie de preferinte. Rosiile se curata de pielite si de seminte si se toaca. Pestele se spala si se taie cuburi. Intr-o oala se pun la fiert cepele, usturoiul, ardeii iuti, vinul si apa. Se lasa cam 15 minute. Cand s-a inmuiat ceapa, se adauga legumele si rosiile si se mai lasa sa mai dea un clocot. Se adauga si pestele, se acopera vasul si se lasa la foc potrivit inca 10 minute. La final se pune otetul, untul si verdeata, sare si piper, dupa gust.
La final se pune otetul, untul si verdeata, sare si piper, dupa gust.
Alte retete de ciorbe:
Ciorba radauteana Ciorba de fasole verde Ciorba de burta
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti