Punem la fiert in apa rece carnea taiata cubulete. Curatam legumele si le razuim. Punem rosiile in apa fierbinte ca sa le putem curata usor si le feli
Punem la fiert in apa rece carnea taiata cubulete. Curatam legumele si le razuim. Punem rosiile in apa fierbinte ca sa le putem curata usor si le feliem.
Cand supa fierbe, indepartam spuma care s-a format deasupra si adaugam legumele razuite, rosiile, sarea, piperul si fierbem mai departe.
Oparim foile de varza si le adaugam la supa.
Ingrosam supa cu orez fiert si condimentam cu marar si frunze de patrunjel taiate marunt.
Se poate condimenta si cu frunze de leustean.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete mancaruri:
Pilaf de pui
Supa de pui cu galuste
Salata de piept de pui cu paste
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti