Ciorba de crupe de porumb

Pentru ciorba de crupe de porumb se spala o farfurie de crupe de porumb si se pun la fiert intr-o oala cu apa.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 1 l bors
  • o farfurie adanca de crupe de porumb
  • verdeata
  • sare.

Mod de preparare

Aceasta ciorba de legume este delicioasa. Pentru ciorba de crupe de porumb se spala o farfurie de crupe de porumb si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Se adauga verdeturi de tot felul tocate marunt si cind totul este bine fiert, se  toarna borsul fiert separat. Se potriveste de sare.


Ciorba de crupe de porumb se serveste calda.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti, reteta reinterpretata la slow cooker Crock-Pot

Cum de nu m-am gandit pana acum sa umplu ardei sau sarmale cu carne de oaie? Au fost deliciosi! Provocarea GastroArt

Ardei umpluti, reteta reinterpretata la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca