Ciorbita de porc

Taiati carnea in bucati potrivite, spalati-o si puneti-o la fiert in 4 l apa cu 1 lingurita sare. Cand incepe sa dea in clocot, luati spuma si dupa 3

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr piept de porc
  • 300 gr smantana
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 1 telina mica
  • 4 cartofi
  • 50 ml ulei
  • 2 lamai
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiati carnea in bucati potrivite, spalati-o si puneti-o la fiert in 4 l apa cu 1 lingurita sare. Cand incepe sa dea in clocot, luati spuma si dupa 30 d eminute puneti legumele taiate in cubulete, mai putin ceapa. Ceapa, curatata, spalata si tocata marunt, caliti-o 3-4 miinute in ulei apoi puneti-o in oala cu ciorba. Mai lasati ciorba sa fiarba la foc mic 45 de minute si la final, acriti-o cu zeama de lamaie, puneti verdeata tocata marunt si potriviti de sare si piper.


Se serveste cu ardei iuti murati si paine proaspata.

Alte retete:

Ciorba radauteana Supa de galuste Ciorba de legume cu ciolan

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca