Ciorbita de porc

Taiati carnea in bucati potrivite, spalati-o si puneti-o la fiert in 4 l apa cu 1 lingurita sare. Cand incepe sa dea in clocot, luati spuma si dupa 3

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr piept de porc
  • 300 gr smantana
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 1 telina mica
  • 4 cartofi
  • 50 ml ulei
  • 2 lamai
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiati carnea in bucati potrivite, spalati-o si puneti-o la fiert in 4 l apa cu 1 lingurita sare. Cand incepe sa dea in clocot, luati spuma si dupa 30 d eminute puneti legumele taiate in cubulete, mai putin ceapa. Ceapa, curatata, spalata si tocata marunt, caliti-o 3-4 miinute in ulei apoi puneti-o in oala cu ciorba. Mai lasati ciorba sa fiarba la foc mic 45 de minute si la final, acriti-o cu zeama de lamaie, puneti verdeata tocata marunt si potriviti de sare si piper.


Se serveste cu ardei iuti murati si paine proaspata.

Alte retete:

Ciorba radauteana Supa de galuste Ciorba de legume cu ciolan

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide