Ceapa tocata foarte fin se aureste in ulei. Se pune boiaua si 1,5 l apa. Se adauga cartofii curatati si taiati in patratele, ardeiul taiat fin si miez
Ceapa tocata foarte fin se aureste in ulei. Se pune boiaua si 1,5 l apa. Se adauga cartofii curatati si taiati in patratele, ardeiul taiat fin si miezul de rosie maruntit. Se sareaza si se lasa sa fiarba la foc mic. Se pune cubul de ciorba de peste, usturoiul zdrobit, pasta de ardei iute dupa gust. Atunci cand cartofii sunt aproape fierti, se pune pestele taiat in felii subtiri ca degetul. Se serveste fierbinte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa