Borsul cu vredeturi este delicios si simplu de preparat. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de legume, bors si multe verdeturi.
Se curata radacinile, se spala si se taie pe razatoarea cu ochiuri mari, iar verdeturile se spala cu apa rece si se lasa in strecuratoare sa se scurga. Apoi se caleste radacinoasele rase in ulei uncins si dupa ce s-au inmuiat, se adauga ceapa si usturoiul tocate si ele la foc mic. Se stinge cu 3 l de apa, se pune spanacul, salata si loboda taiate marunt si se lasa totul sa fiarba. Intr-o alta oala se fierbe si borsul.
Dupa ce au fiert toate, se toarna borsul, sarea, se da in 2-3 clocote, se ia oala de pe foc si se preseaza leusteanul tocat.
Borsul cu vredeturi se serveste cald si cu ardei iute.
Acesta reteta este scrisa de Galea Octavian Silviu pentru concursul media-content. Si tu poti publica retete pe culinar.ro si ai sansa de a castiga un Iphone sau un Ipad.
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti