Bors cu verdeturi

Borsul cu vredeturi este delicios si simplu de preparat. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de legume, bors si multe verdeturi.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5-6 portii:
  • 500 g spanac
  • 2 legaturi loboda
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 salata verde
  • 1 morcov
  • 1 radacina patranjel
  • 1 pastarnac
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura leustean
  • 1/2 l bors
  • sare
  • ulei.

Mod de preparare

Se curata radacinile, se spala si se taie pe razatoarea cu ochiuri mari, iar verdeturile se spala cu apa rece si se lasa in strecuratoare sa se scurga. Apoi se caleste radacinoasele rase in ulei uncins si dupa ce s-au inmuiat, se adauga ceapa si usturoiul tocate si ele la foc mic. Se stinge cu 3 l de apa, se pune spanacul, salata si loboda taiate marunt si se lasa totul sa fiarba. Intr-o alta oala se fierbe si borsul.

Dupa ce au fiert toate, se toarna borsul, sarea,  se da in 2-3 clocote, se ia oala de pe foc si se preseaza leusteanul tocat.


Borsul cu vredeturi se serveste cald si cu ardei iute.
Acesta reteta este scrisa de Galea Octavian Silviu pentru concursul media-content. Si tu poti publica retete pe culinar.ro si ai sansa de a castiga un Iphone sau un Ipad.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura Dobos

  Oare este un lucru normal să realizezi că nu ai făcut niciodată prăjitura ta preferată? haha:)). Am făcut...

Desert prajitura Dobos
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii