Borsul de legume este o reteta pentru zilele de post. Se prepara usor din urmatoarele ingrediente: morcovi, varza, praz, ardei si fasole.
Pentru a face un bors de legume excelent tocam marunt ceapa. Morcovul si ardeii ii taiem cuburi iar prazul il taiem felii. Le punem pe toate in cateva linguri la calit. Cand se inmoaie putin legumele se pune fasolea si varza taiata julien, se mai calesc impreuna 5 min, apoi se toarna apa calda si se da intr-un clocot. Se adauga cartofii taiati cubulete,orezul spalat si delikatul si se lasa pe foc mediu pana sunt fierte legumele. Spre sfarsit se adauga bulionul si borsul.
Borsul de legume se serveste cu patrunjel verde!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii