Bors de legume

Borsul de legume este o reteta pentru zilele de post. Se prepara usor din urmatoarele ingrediente: morcovi, varza, praz, ardei si fasole.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cantitatile in functie de preferintele voastre
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mare
  • 1 mana de fasole pastai
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 3 cartofi potriviti
  • 1/2 praz
  • 1/4 varza alba
  • 1 ceasca orez
  • bulion
  • delikat
  • patrunjel verde
  • bors instant dupa gust

Mod de preparare

Pentru a face un bors de legume excelent tocam marunt ceapa. Morcovul si ardeii ii taiem cuburi iar prazul il taiem felii. Le punem pe toate in cateva linguri la calit. Cand se inmoaie putin legumele se pune fasolea si varza taiata julien, se mai calesc impreuna 5 min, apoi se toarna apa calda si se da intr-un clocot. Se adauga cartofii taiati cubulete,orezul spalat si delikatul si se lasa pe foc mediu pana sunt fierte legumele. Spre sfarsit se adauga bulionul si borsul.


Borsul de legume se serveste cu patrunjel verde!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...